KLINIČKI DOKAZI

Klinički dokazani rezultat
Za dobro zdravlje usne šupljine treba truda. Uvriježeno je mišljenje da je četkanje i korištenje zubnog konca dostatno za higijenu usne šupljine. Mnogi znaju da čišćenje zubnim koncem nije jednostavno; može biti otežano čišćenje između zuba i desni.
Studije pokazuju da Waterpik® oralni vodeni tuš, djeluje kao i zubni konac. Sveučilište u Nebraski dokazalo je, da čišćenje zuba oralnim tušem i četkanjem, 93% učinkovitije u poboljšanju zdravlja desni, za razliku od četkanja i čišćenja zubnim koncem. Bez obzira da li se koristi ručna ili električna četkica za zube, pridodajući tome i čišćenje oralnim tušem, uvelike se pridonosi smanjenju krvarenja desni, gingivitisa, plaka te znakova bolesti desni.

Waterpik® oralni tuševi od 1962. pomažu u održavanju oralnog zdravlja. Njihova impresivna sigurnost i učinkovitost razvijana je tijekom godina na više od 50 studija u više od 25 nezavisnih sveučilišta i istraživačkih centara.  Klinički je dokazano da Water Pik proizvodi smanjuju znakove bolesti desni čak i kod ljudi s protezama, implantatima, krunama, mostovima  te kod osoba sa dijabetesom.        


Zašto Waterpik?

Devet od 10 stomatologa, preporučiti će Waterpik® oralne tuševe nad ostalim brandovima. To je zbog toga što, Waterpik oralni tuševi imaju više istraživanja i podrške od bilo koji oralnih tuševa na tržištu.

Comparison of the Waterpik Professional Toothbrush to other sonic toothbrushes

 (engleski)

Comparison of the Waterpik Dental Water Jet to Dental Floss

 (engleski)

Implant Maintenance with the Waterpik Dental Water Jet and the Pik Pocket Subgingival Irrigation Tip

 (engleski)

Periodontal Benefits for People with Diabetes with the Waterpik Dental Water Jet

 (engleski)

Comparison of the Waterpik Power Flosser versus Dental Floss

 (engleski)

Comparison of the Waterpik Dental Water Jet with Orthodontic Tip to Manual Floss in Orthodontic Patients

 (engleski)